Kampausten ja ehostusten näyttö 23.4.

Meille järjestettiin kampausten ja ehostusten näyttö maanantaina 23.4., jota ennen täytyi täyttää ja palauttaa näyttösuunnitelma.

Kirjallinen suunnitelma auttoi hahmottamaan työntekoa. Jokainen työ aloitettiin pesemällä mallin hiukset hiuksille sopivilla tuotteilla. Yritin valita jokaiselle mallille mahdollisimman erilaiset kampaukset ja käyttää niissä erilaisia tekniikoita sekä valita oikeanlaiset tuotteet jokaiselle. 




Ensimmäiselle mallille tein pikakampauksen ja juhlameikin. Kokonaisuus onnistui omasta mielestäni paremmin kuin odotin. 
Meikkiin sisältyi kevyt pohjameikki sekä näyttävä silmämeikki. Tein myös kulmat ja huulet. Kampaus oli helppo, vaikka nutturan kanssa ilmenikin vähän ongelmia kiinnityksen suhteen.




Toiselle mallille tein kampauksen, joka oli juhlava mutta myös rento. Tässä kampauksessa tuli esille niin kiharaa ja tupeerausta kuin koristeen käyttöäkin. Meikkiin kuului pohjameikki, punertava silmämeikki, huulet sekä kulmat. Tässäkin yllätyin itse positiivisesti lopputuloksesta vaikkei kampaus tai meikki ollut mistään vaikeimmasta päästä.



Viimeiselle mallille tein juhlakampauksen, jota olin aiemmin harjoitellut muutaman kerran. Harjoitellessa se ei onnistunut kertaakaan yhtä hyvin kuin nyt vaikkakin siitä huolimatta en tälläkään kertaa ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen. Koristeet olisin voinut jättää pois tai laittaa jonkin muun ja pintaakin olisi vielä voinut hieman hioa. Muuten nuttura onnistui ihan hyvin eikä ollut kovinkaan vaikea.

Kokonaisuudessaan päivä sujui hyvin. Aluksi jännitti ihan kauheasti, mutta heti kun pääsi aloittamaan ensimmäisen mallin kanssa, jännitys alkoi helpottaa. Välillä tuntui kuitenkin siltä, ettei mikään sujuisi niin kuin pitäisi ja välillä taas onnistuin yllättämään itseni. Yritin kuitenkin parhaani ja sehän on tärkeintä.


Kommentit