Työkoepäivä 25.1.

Meillä oli koulussa 25.1. työkoepäivä, jota varten saimme itse hankkia itsellemme kolme asiakasta. Jokaiselle asiakkaalle täytyi suunnitella erilainen kampaus ja etsiä heidän hiuksilleen sopivat tuotteet. Työkoetta varten tehtiin myös kirjallinen suunnitelma, jonka pohjalta töitä lähdettiin tekemään. 

Siitä huolimatta, että asiakkainani olivat kolme tuttua kaveriani, työkoe jännitti. Ehkä päällimmäisin syy siihen oli kampaukset, joiden pelkäsin epäonnistuvan. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että osasin suurinpiirtein ainakin valita oikeanlaiset tuotteet asiakkaille mm. hiustenpesussa, joka olikin työn helpoin osuus. Pysyin myös hyvin suunnitelmassa mukana lukuunottamatta viimeistä kampausta, jonka kanssa ilmeni vähän ongelmia.



1.


Tämä kampaus oli kaikista helpoin ja nopein. Se sopii hyvin niin lyhyisiin kuin pitempiinkin hiuksiin. Kampaus on aika arkinen, mutta jos latvoihin lisäisi vielä laineet, voisi kampausta ihan hyvin pitää myös joissakin juhlissa.


2.


Tämä olikin sitten astetta haastavampi lähinnä sen takia, etten koskaan aiemmin ollut tehnyt vesiputouslettiä. Tätä tehdessä myös huomasin, että pidemmät hiukset olisivat parempi vaihtoehto tällaiselle kampaukselle, mutta siitä huolimatta onnistui tämä ihan hyvin vähän lyhyempiinkin hiuksiin.


3.


Viimeinen ja omasta mielestäni haastavin kampaus, joka ei edennyt ihan suunnitelman mukaan. Onneksi kuitenkin yritin pelastaa tilanteen enkä luovuttanut, sillä kyllä tästäkin jonkunlainen kampaus saatiin aikaiseksi. Alkuperäisessä suunnitelmassa ei siis ollut tarkoitus tehdä niskaan nutturaa, mutta muuten kampaus eteni suurinpiirtein niin kuin piti. Lisää juhlavuutta tähän olisi voinut tuoda jollakin koristeella.

Kommentit